Η Πάτρα αποκτά ξενοδοχείο Moxy

S c r o l l D o w n

Η Πάτρα αποκτά ξενοδοχείο Moxy

Κάνε κράτηση τώρα και οι διακοπες σου αρχίζουν


Booking.com

Πώς θα γίνει ο «Moreas»

Με γρήγορους ρυθμούς προχωρούν οι εργασίες στο μεγάλο και επιβλητικό κτίριο της Ηρώων Πολυτεχνείου που δεσπόζει στον Πελεκάνο και στην Μαρίνα, στην βόρεια πλευρά της  παραλιακής ζώνης της Πάτρας.

MOREAS -PATRA-MARRIOT
MOREAS -PATRA-MARRIOT

Ο λόγος φυσικά για το παλιό ξενοδοχείο «Moreas» που μετατρέπεται σε Marriott International και θα λειτουργήσει υπό το εμπορικό σήμα της Moxy Hotels, θυγατρικής εταιρείας που ανήκει στον πολυεθνικό ξενοδοχειακό κολοσσό.

Η Εθνική Πανγαία ΑΕΕΑΠ ανακοίνωσε και επίσημα ότι υπεγράφη συμφωνία δικαιόχρησης με την Marriott International για το κτίριο του πρώην Μωρέα, στην Πάτρα. 
Σημειώνουμε ότι η αγορά είχε πραγματοποιηθεί από την Πανγαία τον Δεκέμβριο του 2016, επεκτείνοντας τις επενδυτικές της δραστηριότητες στον τομέα των ξενοδοχείων της Πάτρας, μέσω  της απόκτησης του εν λόγω ακινήτου που εδώ και χρόνια παραμένει αναξιοποίητο και εγκαταλειμμένο.

MOREAS -PATRA-MARRIOT
MOREAS -PATRA-MARRIOT

«Ο μισθωτής του ακινήτου είναι υπεύθυνος για την ανακατασκευή του και λειτουργία του ως ξενοδοχείο πόλης» αναφέρει η σχετική ανακοίνωση της Πανγαία και συνεχίζει τονίζοντας: 

«Το «Moxy Hotels» είναι το νέο εμπορικό σήμα της Marriott International, που ξεκίνησε τον Σεπτέμβριο του 2014 με το άνοιγμα του Moxy Milan. Τα Moxy Hotels είναι μπουτίκ ξενοδοχεία που απευθύνονται στον ταξιδιώτη της νέας γενιάς. Πρόκειται για ένα φρέσκο και πρωτοποριακό concept, το οποίο συνδυάζει τον σύγχρονο, κομψό σχεδιασμό και τις φιλικές υπηρεσίες σε προσιτές τιμές». 

Από την πλευρά του ο διευθύνων σύμβουλος της Πανγαία, Αριστοτέλης Καρυτινός, δήλωσε: «Είμαστε ιδιαίτερα ικανοποιημένοι γιατί ένα ακίνητο της εταιρείας μας θα είναι το πρώτο ξενοδοχείο στην Ελλάδα που θα λειτουργήσει υπό το εμπορικό σήμα της Moxy Hotels. 

MOREAS -PATRA-MARRIOT
MOREAS -PATRA-MARRIOT

Χαιρόμαστε που φέρνουμε στην Ελλάδα, και ειδικά στην Πάτρα, αυτό το πολύ καινοτόμο και κομψό ξενοδοχείο πόλης, το οποίο ανταποκρίνεται πλήρως στα χαρακτηριστικά της Πάτρας, μιας πόλης που προσελκύει ένα ευρύ φάσμα επισκεπτών, όπως φοιτητές, επαγγελματίες και ταξιδιώτες αναψυχής. 

Έχουμε αναπτύξει μια εξαιρετική σχέση με τη Marriott International, τη μεγαλύτερη ξενοδοχειακή εταιρεία παγκοσμίως, και προσβλέπουμε στην περαιτέρω επέκταση αυτής της σχέσης στο εγγύς μέλλον».

ΠΗΓΗ Patras events

Copyright © 2017 Αt Hellas - Τουρισμός με Άποψη
| Norman WordPress Theme
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων